- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (03.01.2019, 14:06)
- Diana Grigore
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
IGSU vrea să cumpere servicii de transport aerian care ar putea ajunge până la 3,7 milioane lei
IGSU a lansat o licitaţie pentru achiziţionarea unor bilete de avion cu valoare care ar putea ajunge la aproximativ 3,7 milioane lei. Reprezentanţii IGSU au declarat, pentru MEDIAFAX, că serviciile vor fi cumpărate pentru deplasările personalului în contextul Preşedinţiei Consiliului UE.
Urmărește
985 afișări
IGSU vrea să cumpere servicii de transport aerian care ar putea ajunge până la 3,7 milioane lei
Totodată reprezentanţii IGSU au adăugat că serviciile care vor fi cumpărate vor servi şi deplasărilor curente. Potrivit anunţului publicat pe site-ul SEAP-SICAP licitaţie pentru achiziţionarea unor servicii de transport aerian internaţional are valoare cuprinsă între 188.000 lei şi 3.760.000 lei.
„În vederea asigurării deplasărilor frecvente, pentru misiunile de relaţii internaţionale şi misiunile operative din străinătate, se impune organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de atribuire pentru încheierea unui acord-cadru de servicii de transport aerian. Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări o singură dată, în a 10-a zi, înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Valoarea totală estimată: Intervalul între: 188.000,00 şi 3.760.000,00. Moneda: RON”, potrivit anunţul publicat pe site-ul SEAP-SICAP.
ULTIMELE ȘTIRI
-
După anularea alegerilor și suspendarea dreptului TĂU la vot, mai crezi în statul român democratic? VOTEAZĂ AICI / SONDAJ Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Human Rights Watch: Israelul foloseşte apa ca armă în Gaza, într-un act de genocid
-
Judecătorii din Franţa dau verdicte în procesul istoric de viol al lui Gisèle Pelicot
-
Incendiu la Spitalul Colentina: opt pacienţi evacuaţi după ce un boiler a luat foc
Contractul va avea o valabilitate de doi ani, fără posibilitatea reînnoirii acestuia.
„În vederea asigurării deplasărilor frecvente, pentru misiunile de relaţii internaţionale şi misiunile operative din străinătate, se impune organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de atribuire pentru încheierea unui acord-cadru de servicii de transport aerian. Frecvenţa şi valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: Minim un contract subsecvent pe lună şi ori de câte ori apare necesitatea organizării unor deplasări externe, corespunzător destinaţiilor/claselor/duratelor deplasărilor, stabilite de autoritatea contractantă. Reluarea competiţiei se va face prin solicitarea de oferte de preţ către toţi semnatarii acordului-cadru, pe toată durata acestuia (doi ani)”, conform sursei citate.
Serviciile de transport aerian pentru Inspectoratrul General pentru Situaţii de Urgenţă vor fi finanţate prin bugetul de stat.
Licitaţia deschisă cuprinde încheierea unui acord-cadru între IGSU şi un număr maxim de participanţi la acord de 10 operatori economici.
Operatorii economici interesaţi vor putea trimite cereri de participare la licitaţie până pe 7 februarie 2019, ora 15:00. Printre condiţiile participării la licitaţie se numără şi o medie a cifrei de afaceri globală a operatorilor economici pe ultimii trei ani de cel puţin 188.000 de lei, fără TVA.
„Operatorii economici ce participa la depunerea unei oferte trebuie sa dovedeasca că au o medie a cifrei de afaceri globală pe ultimii trei ani (2015, 2016, 2017) de cel puţin 188.000,00 lei fără TVA. Valorile vor fi exprimate în lei. Pentru conversia lei/ altă valută se va utiliza cursul mediu anual comunicat de BCE pentru anul respectiv (2015, 2016, 2017). Se vor prezenta situaţiile financiare sau extrase din situaţiile financiare (bilanţuri aferente exerciţiilor financiare) pentru ultimii 3 ani financiari încheiaţi (2015, 2016, 2017) vizate de autoritatea unde au fost depuse sau va fi prezentată recipisa care atestă depunerea prin mijloace electronice (copie conform cu originalul cu semnătură şi ştampilă).
Dacă din motive obiective, justificate corespunzător, ofertanţii nu au posibilitatea de a prezenta documentele solicitate, aceştia pot să-şi demonstreze situaţia economică şi financiară şi prin prezentarea altor documente care să reflecte situaţia economică şi financiară. Autoritatea contractantă are dreptul de a solicita ofertanţilor prezentarea altor documente în cazul în care cele nominalizate nu sunt relevante. Pentru conversia lei/altă valută se va utiliza cursul mediu anual comunicat de BCE pentru anul respectiv (2015, 2016, 2017). - Iniţial operatorii economici participanţi la procedura de atribuire (ofertant / ofertant asociat / terţ susţinător) vor completa DUAE (conform art. 193 alin. (1) din legea nr. 98 / 2016). La solicitarea autorităţii contractante ofertanţii ale căror oferte sunt declarate admisibile în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor vor prezenta documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE”, explică sursa menţionată.
De asemenea, „ofertantul va prezenta o listă a principalelor servicii similare cu cele ce fac obiectul caietului de sarcini, prestate în ultimi 3 ani (calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor), conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi, servicii similare în valoarea cumulată de minim 188.000,00 lei fără TVA. Prin servicii similare cu cele care fac obiectul acordului cadru ce urmează a fi atribuit, raportate la sectorul / domeniul în care se încadrează acestea se înţelege servicii de transport aerian ocazional. Ofertantul va demonstra că a prestat servicii similare de transport aerian ocazional în ultimii 3 ani, prin unul sau mai multe contracte, servicii similare celor care fac obiectul caietului de sarcini. Pentru contractele pe care ofertantul le va prezenta pentru a demonstra experienţa similară, se vor completa următoarele informaţii: - tipul contractului; obiectul contractului, descrierea serviciilor prestate; valoarea serviciilor prestate; beneficiarul contractului; preţ total contract; perioada în care s-a realizat implementarea contractului”.
Citește pe alephnews.ro: Liderul de facto din Siria a afirmat că țara este epuizată și nu reprezintă o amenințare pentru vecini sau pentru Occident. Ahmed al-Sharaa vrea ridicarea sancțiunilor internaționale
Citește pe www.zf.ro: Fabrica de milionari: Revolut a creat averi pe bandă după ce angajaţii şi primii investitori ai fintech-ului au vândut acţiuni în valoare de aproape 1 miliard de dolari de la începutul lunii august
Citește pe www.zf.ro: Cum poate Bucureştiul să decoleze în topul capitalelor europene. Adevărul din spatele cifrelor, care ar putea răsturna situaţia
Citește și: CNAS reaminteşte că valabilitatea cardurilor de sănătate a fost prelungită de la cinci la şapte ani
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Klaus Iohannis spune că „nimeni nu este de vină pentru anularea alegerilor”. Declarațiile Președintelui
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cel mai mare oraş din România are mai puţin de 5.500 de locuitori, dar o suprafaţă mai mare decât Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara la un loc
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
„Nu mă aşteptam să fie vândute atât de multe”. Revista în care campioana mondială a apărut doar cu o pereche de mănuşi pe ea a scris istorie
PROSPORT.RO
O nouă DESPĂRȚIRE în showbizul Românesc! Și-au spus adio după ce și-au cunoscut părinții. Aveau doar câteva luni de relație
CANCAN.RO
Rețeta veche de salată de boeuf a regretatului Radu Anton Roman. Ingredientul secret care oferă un gust unic
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe