GALERIE FOTO  Video Imagini extrem de rare cu un trib indigen care trăieşte în pădurea Amazonului fără contact cu lumea

Cei din tribul Mashco Piro nu comunică nici cu alte triburi locale, informează Survival International.

Urmărește
10308 afișări

Un videoclip şi imagini publicate de Survival International arată ipostaze extrem de rare cu un trib indigen care trăieşte fără contact cu alţi oameni în pădurea tropicală amazoniană peruană.

În videoclip, un grup de zeci de persoane aparţinând Mashco Piro apare pe malul unui râu, în apropierea locurilor pe care companiile de exploatare forestieră le au în concesiune.

Mascho Piro sunt un trib de vânători-culegători care locuiesc în regiunile forestiere îndepărtate şi se spune că nu au întâlnit niciodată străini.

O altă imagine rară cu acest trib a fost surprinsă ultima oară în septembrie 2007 de un grup de ecologişti. Aceştia survolau cu un elicopter Parcul Naţional Alto Purús.

Grupul are tabere lângă râul Las Piedras, aproape de graniţa Peru-Brazilia. Potrivit Survival International, Mashco Piro nu comunică nici cu triburile locale, precum Yine sau altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici