Incendiu de amploare la o fabrică de sicrie din Bihor

  • Pompierii militari din Oradea intervin pentru lichidarea unui incendiu la o hală de producţie sicrie din localitatea Valea Mare de Criş.
  • La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile.
Urmărește
128 afișări
Imaginea articolului Incendiu de amploare la o fabrică de sicrie din Bihor

Incendiu de amploare la o fabrică de sicrie din Bihor

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă <Crişana> Bihor, în jurul orei 01.10, la faţa locului deplasându-se operativ, opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor”, anunţă ISU Sibiu.

La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent la una din cele opt hale industriale din cadrul fabricii, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile - cherestea şi lemn, existând un risc ridicat de extindere la celelalte hale, lipite de aceasta.

”Incendiul a fost localizat, pompierii acţionând pentru protecţia clădirilor şi bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acţionează în continuare, la faţa locului, pentru lichidarea acestuia. Din fericire, nu există persoane rănite. În sprijin, a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Borod, cu autospecială tip vidanjă şi buldoexcavatoare. Misiunea este în dinamică”, relatează Sergent major Alina Butaci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici