Incendiu de mirişte în apropierea DN 72 A, în Dâmboviţa

Pompierii militari din Dâmboviţa au intervenit, luni, timp de o oră, pentru a stinge un incendiu de vegetaţie care risca să se extindă spre Drumul Naţional 72 A Târgovişte - Câmpulung Muscel, în zona localităţii Priseaca.

Urmărește
23 afișări
Imaginea articolului Incendiu de mirişte în apropierea DN 72 A, în Dâmboviţa

Incendiu de mirişte în apropierea DN 72 A, în Dâmboviţa

Potrivit plutonierului major Gabriel Gătej, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, focul s-a manifestat pe o suprafaţă de trei hectare de mirişte şi vegetaţie uscată, cu mai multe focare disparate, unele situate chiar lângă şosea.

La faţa locului s-a deplasat o echipă a ISU, care a intervenit cu apă şi lopeţi pentru a împiedica extinderea focului.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari reuşiseră să stingă incendiul şi cercetau zona pentru stabilirea cauzelor incendiului şi pentru identificarea persoanei care a incendiat miriştea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici