Incendiu într-o garsonieră, după ce o femeie a vrut "să alunge demonii"

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, într-o garsonieră din Baia Mare, după ce o femeie a aprins câteva obiecte aflate în locuinţă ca să "alunge demonii", existând riscul producerii unei explozii din cauza unei butelii de gaz.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o garsonieră, după ce o femeie a vrut "să alunge demonii"

Incendiu într-o garsonieră, după ce o femeie a vrut "să alunge demonii" (Imagine: Mediafax Foto)

Pompierii au fost alertaţi de către vecinii femeii, care au observat că iese fum din locuinţa acesteia şi au sunat la 112 pentru ajutor. Oamenii au intrat în panică, deoarece susţin că femeia care locuieşte în garsonieră are probleme psihice.

Şeful echipei de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, locotenent Nicuşor Miclăuş, a declarat că se putea produce o explozie, pentru că în garsonieră era o butelie de gaz.

"Intervenţia nu a fost dificilă. Am reuşit să stingem flăcările, care nu au apucat să se extindă, şi să scoatem butelia care era legată la aragaz", a spus Miclăuş.

Femeia a declarat poliţiştilor că a dat foc la câteva obiecte aflate în casă pentru că a vrut să alunge demonii din locuinţă.

Proprietara va fi supusă unui control psihiatric, iar dacă va fi necesar va fi spitalizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici