Incendiu la Bistriţa-Năsăud: O hală de prelucrare a lemnului a ars în totalitate

O hală de prelucrare a lemnului din localitatea Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud, a ars în totalitate în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Urmărește
90 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Bistriţa-Năsăud: O hală de prelucrare a lemnului a ars în totalitate

Incendiu la Bistriţa-Năsăud: O hală de prelucrare a lemnului a ars în totalitate

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, incendiul s-a manifestat generalizat şi violent la hala de prelucrare a lemnului şi la anexele acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi la două camioane aflate în apropierea halei.

A ars hala în totalitate, stivele din interiorul acesteia şi s-au degadrat utilajele şi echipamentele folosite pentru prelucrarea lemnului.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric, au stabilit pompierii.

La faţa locului au intervenit mai multe autospeciale de pompieri, serviciile de pompieri voluntari din Ilva Mică şi Sîngeorz-Băi, dar şi zece localnici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
pompieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici