Incendiu la o locomotivă la ieşire din gara Chişineu Criş. 120 de călători, evacuaţi

Pompierii din Arad intervin sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători la ieşire din gara Chişineu Criş.

78 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o locomotivă la ieşire din gara Chişineu Criş. 120 de călători, evacuaţi

Incendiu la o locomotivă la ieşire din gara Chişineu Criş. 120 de călători, evacuaţi

Potrivit ISU Arad, pompierii intervin cu două autospeciale de stingere.

Incendiul se manifestă în interiorul locomotivei cu degajare mare de fum.

„Locomotiva nu a putut fi decuplată de la garnitura de tren. Persoanele din tren, aproximativ 120, au fost evacuate de către pompieri, iar o mare parte sau evacuat singure”, anunţă ISU Arad.

Nu au fost înregistrate victime.

Din primele informaţii, este vorba despre trenul Oradea-Mangalia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici