Incendiu la Penitenciarul spital din Poarta Albă. 34 de persoane au fost evacuate

  • Pompierii din Constanţa intervin marţi la Penitenciarul spital din Poarta Albă, unde, din primele informaţii, o persoană şi-ar fi dat foc.
  • 34 de persoane au fost evacuate.
Urmărește
102 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Penitenciarul spital din Poarta Albă. 34 de persoane au fost evacuate

Incendiu la Penitenciarul spital din Poarta Albă. 34 de persoane au fost evacuate

Potrivit ISU Constanţa, din primele informaţii este vorba despre o victimă care s-a autoincendiat.

Au fost evacuate 34 de persoane, care au fost relocate în curtea de plimbare.

Pompierii anunţă că incendiul a fost lichidat şi se acţionează pentru ventilarea spaţiilor.

La faţa locului au intervenit cinci echipaje SMURD, şase maşini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple şi două autoscări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici