Incendiu la una dintre principalele rafinării din Rusia. 7 răniţi la Gazprom Omsk

Un incendiu a izbucnit astăzi la o rafinărie Gazprom din regiunea rusă Omsk, în vestul Siberiei, una dintre cele mai mari din ţară, a anunţat Gazpromneft-Omsk, precizând că flăcările sunt sub control.

Urmărește
4965 afișări
Imaginea articolului Incendiu la una dintre principalele rafinării din Rusia. 7 răniţi la Gazprom Omsk

Imagine de arhivă

Şapte angajaţi ai fabricii au fost internaţi în spital, iar cauzele incendiului nu au fost dezvăluite.

Locuitorii din zonă au mărturisit presei locale că au auzit o serie de explozii puternice, înainte ca incendiul să fie raportat.

Dronele ucrainene au vizat în ultimele luni rafinăriile din Rusia, pătrunzând la mai bine de 1.000 de kilometri de graniţă graţie sistemelor de inteligenţă artificială, însă zona afectată astăzi se află la 3.000 de kilometri de Ucraina.

În ciuda incendiului, rafinăria, care furnizează produse petroliere în Siberia, Urali şi Kazahstan, continuă să funcţioneze normal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici