Incendiu pe aeroportul rusesc din Lipeţk: atac ucrainean declanşat la 300 km de graniţă

Ucraina continuă să atace Rusia pe propriul său teritoriu.

Urmărește
2974 afișări
Imaginea articolului Incendiu pe aeroportul rusesc din Lipeţk: atac ucrainean declanşat la 300 km de graniţă

Incendiu pe aeroportul rusesc din Lipeţk: atac ucrainean declanşat la 300 km de graniţă

Un incendiu a izbucnit pe un aeroport militar din regiunea rusă Lipeţk, situat la aproximativ 300 de kilometri de graniţa cu Ucraina, au informat agenţiile locale de presă RIA Novosti şi TASS.

Deşi cauzele incendiului nu au fost clarificate, vestea a venit la scurt timp după anunţul guvernatorului regional privind evacuările din cauza unui atac „masiv” cu drone lansat de la Kiev, lângă oraşul Lipeţk.

În timp ce preşedintele Zelenski susţine dreptul ţăii sale de a pedepsi Rusia, au apărut voci care afirmă că Ucraina nu  avea acordul alianţilor de a ataca forţele Kremlinului dincolo de graniţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici