Incendiu uriaş pe Şoseaua Olteniţei, din Popeşti-Leordeni, Ilfov. A fost transmis un mesaj RO-Alert

  • Autorităţile din Ilfov au transmis marţi un mesaj RO-Alert în urma unui incendiu uriaş de mirişte izbucnit pe Şoseaua Olteniţei, din Popeşti-Leordeni.
  • Flăcările se manifestă pe 3 hectare.
  • Au fost afectate o casă şi o maşină a pompierilor.
296 afișări
Imaginea articolului Incendiu uriaş pe Şoseaua Olteniţei, din Popeşti-Leordeni, Ilfov. A fost transmis un mesaj RO-Alert

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată (mirişte) pe Şoseaua Olteniţei, din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de mari fum şi, din cauza rafalelor de vânt, s-a extins la o locuinţă şi a afectat şi o autospecială.

„Chiar dacă autospeciala a fost amplasată într-o zonă sigură, vântul îşi poate schimba direcţia, iar acest lucru a dus la afectarea acesteia. Important este că membrii echipajului sunt în afara oricărui pericol, nu au suferit leziuni sau alte afecţiuni. Pentru localizarea flăcărilor şi evitarea extinderii la vecinătăţi, forţele de intervenţie au fost suplimentate gradual, astfel ca la acest moment pompierii bucureşteni intervin cu 12 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

Misiunea continuă pentru localizarea şi stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafaţă de 3 hectare.

Pentru informarea populaţiei a fost emis şi un mesaj Ro-Alert.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici