Începe licitaţia pentru construcţia autostrăzii Craiova-Filiaşi

Începe licitaţia pentru construcţia autostrăzii Craiova-Filiaşi, în lungime de 51 de kilometri, anunţă ministrul Sorin Grindeanu.

Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului Începe licitaţia pentru construcţia autostrăzii Craiova-Filiaşi

Începe licitaţia pentru construcţia autostrăzii Craiova-Filiaşi

CNAIR a transmis luni la ANAP documentaţia pentru lansarea în licitaţie a construcţiei primului lot (10,3 km) al acestei autostrăzi care prevede o durată maximă de 34 de luni (10 luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţie).

Pe traseul acestui prim lot de autostradă, parte componentă a drumului de mare viteză Craiova - Târgu Jiu, se vor construi inclusiv un pasaj în lungime de 384 m, două viaducte în lungime de 314 m fiecare, două parcări de scurtă durată (dotate cu minimum 8 staţii de încărcare pentru autoturismele electrice) şi două noduri rutiere: Nodul Rutier Gherceşti (la intersecţia cu Drumul Expres Craiova – Piteşti) şi Nodul Rutier Mischii (la intersecţia cu drumul naţional DN 65C).

Anunţul de Participare la licitaţia pentru acest contract finanţat prin Programul Transport 2021-2027 va fi publicat după validarea documentaţiei transmisă luni la ANAP. La momentul respectiv va fi anunţată şi data limită pentru depunerea ofertelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici