Închideri de drumuri în acest weekend. Cum se circulă pe A1, A2 şi pe A3

Sâmbătă dimineaţă, traficul rutier din România este afectat de un accident grav şi două evenimente sportive. O coliziune între două autoturisme, produsă în judeţul Bacău, s-a soldat cu patru victime, dintre care două au murit.

Urmărește
409 afișări
Imaginea articolului Închideri de drumuri în acest weekend. Cum se circulă pe A1, A2 şi pe A3

Închideri de drumuri în acest weekend. Cum se circulă pe A1, A2 şi A3

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers pe DN 2, localitatea Sascut, judeţul Bacău, ca urmare a unui accident rutier produs pe timpul nopţii, între 2 autoturisme, soldat cu 4 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte 2 au fost transportate la spital cu multiple leziuni.

Sâmbătă, în intervalul orar 7.00 - 18.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan), între localităţile Arefu, judeţul Argeş şi Cârţişoara, judeţul Sibiu (tunel Bâlea), între kilometrii 62+100 şi 116+800, pentru desfăşurarea competiţiei de triatlon Transfier 2024.

Tot sâmbătă, în intervalul orar 7.00 - 18.30 şi duminică, între orele 7.00 - 17.30, traficul auto va fi închis pe DN 18, tronson kilometric 15-23, în vederea desfăşurării Raliului Maramureş HillClimb Challenge 2024. Circulaţia rutieră se va desfăşura pe rute ocolitoare.

Pe şoselele principale, respectiv autostrăzile A 1 Bucureşti - Piteşti, A 2 Bucureşti - Constanţa, A 3 Bucureşti - Braşov, DN 1 Ploieşti - Braşov şi DN 7 Piteşti - Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic scăzute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
situaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici