- Home
- Social
- ALBA IULIA, (01.07.2019, 13:09)
- Ioana Sfârlea
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
INCIDENTE la BAC 2019: Cinci elevi care au intrat cu telefoanele mobile la bacalaureat, eliminaţi
Patru absolvenţi de liceu au fost eliminaţi, luni, de la proba de limba română a Bacalaureatului, după ce supraveghetorii au descoperit că au intrat cu telefoanele mobile în examen, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Urmărește
1321 afișări
INCIDENTE la BAC 2019: Patru elevi care au intrat cu telefoanele mobile la bacalaureat, eliminaţi
La proba de limba română a Bacalaureatului, care s-a desfăşurat, luni, patru elevi de la trei licee din oraşele Câmpeni, Abrud şi Baia de Arieş, judeţul Alba, au fost eliminaţi din examen, deoarece aveau telefoanele mobile la ei.
„Au fost eliminaţi din examen patru elevi: doi de la Liceul Tehnologic Silvic din Câmpeni, unul de la Liceul Horea, Cloşca şi Crişan Abrud şi unul de la Liceul Dr. Lazăr Chirilă din Abrud. Din primele informaţii ştim că au avut telefoanele la ei, mai multe detalii vom afla după ce primim procesele-verbale”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX inspectorul şef Marcela Dărămuş, de la IŞJ Alba.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Ea a precizat că, în judeţ, la proba de limba română au fost înscrişi 2.334 de absolvenţi dintre care 68 nu s-au prezentat la examen.
Bacalaureat 2019: Un elev din Capitală a fost eliminat pentru fraudă
Peste 13.000 de elevi din Capitală s-au prezentat, luni, pentru a susţine proba la Limba română din cadrul examenului de Bacalaureat, informează reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Un elev a fost eliminat pentru că şi-a adus telefonul mobil în sală.
Din cei 13.287 de elevi din Capitală înscrişi pentru a susţine proba la Limba română din cadrul examenului de Bacalaureat, au fost prezenţi 13.040, informează reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.
Un singur elev a fost eliminat pentru fraudă - şi-a adus telefonul mobil în sală.
Probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, au început luni, 1 iulie, cu testul de Limba şi literatura română.
Peste 136.000 de candidaţi, 116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare, s-au înscris pentru a susţine prima sesiune a examenului.
Eseu pe baza unui text al poeţilor George Bacovia sau Lucian Blaga, la profil real şi eseu pe baza unui text poetic aparţinând autorilor Tudor Arghezi sau Ion Barbu a fost unul dintre subiectele de la proba de limba română la examenul de bacalaureat. Citeşte continuarea AICI
CALENDARUL EXAMENELOR BAC 2019
Marţi, 2 iulie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă, elevii dând examen la maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, turcă, ucraineană şi italiană.
Miercuri, 3 iulie, va avea loc proba obligatorie a profilului.
Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării, este programată joi, 4 iulie.
Pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 136.087 de candidaţi din toate promoţiile, 116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 de candidaţi din promoţiile anterioare.
REZULTATE BAC 2019
Afişarea primelor rezultate la Bacalaureat 2019, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 13 iulie.
Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.
Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.
Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: BACALAUREAT 2019. Ce spun candidaţii despre subiectele primite la Limba şi Literatura Română: „Dacă te pregăteai, puteai rezolva fără probleme” | VIDEO
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe