India: Băiat mort după ce părinţii i-au luat sânge pentru a-l deştepta pe fratele său

Părinţii unui băieţel din India au fost acuzaţi de crimă după ce au încercat să facă o transfuzie de sânge de la fiul lor cel mic către cel mare, pentru ca acesta din urmă să devină mai deştept, informează Reuters.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului India: Băiat mort după ce părinţii i-au luat sânge pentru a-l deştepta pe fratele său

India: Băiat mort după ce părinţii i-au luat sânge pentru a-l deştepta pe fratele său

Potrivit ziarului Indian Express, părinţii erau doctori, iar femeia a avut un vis în care un guru o sfătuia să facă o transfuzie de sânge pentru ca fiul ei cel mare să devină mai inteligent.

Cuplul a declarat iniţial că băieţelul de 11 ani a fost ucis într-un atac asupra întregii familii, însă tatăl a mărturisit ulterior ce s-a întâmplat cu adevărat.

“Dacă ar fi existat agresori din afară, aceştia nu ar fi folosit instrumente chirurgicale în timpul atacului”, a explicat poliţistul Hanif Quereshi pentru cotidianul citat.

Bărbatul a rămas în arestul Poliţiei, iar soţia acestuia primeşte tratament psihiatric după ce a încercat să se sinucidă.

Băiatul cel mare al cuplului este internat în stare gravă într-un spital din oraşul Rohtak.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici