Instructorul de zbor al filmului „Top Gun: Maverick” a murit într-un accident de avion

Charles Thomas „Chuck” Coleman, instructorul de zbor care a pregătit actorii pentru filmul „Top Gun: Maverick”, a murit marţi într-un accident de avion în timpul unui spectacol aerian în New Mexico, SUA, scrie Sky News.

Urmărește
209 afișări
Imaginea articolului Instructorul de zbor al filmului „Top Gun: Maverick” a murit într-un accident de avion

Instructorul de zbor al filmului „Top Gun: Maverick” a murit într-un accident de avion

Coleman era singur la bordul avionului de acrobaţie Extra Flugzeugbau EA300 când s-a prăbuşit în jurul orei locale 14:30, în apropierea aeroportului internaţional Las Cruces, în timp ce făcea acrobaţii aeriene, potrivit oficialilor locali.

Spectacolul a fost anulat imediat după accident.

Coleman a fost inginer aerospaţial şi pilot de teste cu peste 10.000 de ore de zbor şi a participat la sute de spectacole aeriene şi a oferit peste 3.000 de zboruri acrobatice.

El a fost responsabil pentru pregătirea actorilor din „Top Gun: Maverick”, pilotând peste 100 de zboruri pentru antrenamentele cu avioanele F-18 Hornet ale US Navy.

Actorul Miles Teller i-a adus un omagiu lui Coleman pe reţelele de socializare, amintind de rolul esenţial pe care l-a avut în pregătirea echipei de filmare şi menţionând, de asemenea, că Chuck era un om „blând”, dar „curios”.

Investigaţiile asupra accidentului sunt în curs, fiind coordonate de Poliţia din New Mexico, Administraţia Federală a Aviaţiei şi Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici