Intervenţia pompierilor la depozitul din Afumaţi a ţinut toată noaptea

  • Intervenţia pompierilor la depozitul din Afumaţi a ţinut toată noaptea şi continuă miercuri, pe parcursul dimineţii.
  • Intervenţia a implicat un grad mare de risc pentru echipaje, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
Urmărește
667 afișări
Imaginea articolului Intervenţia pompierilor la depozitul din Afumaţi a ţinut toată noaptea

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov. Sursa foto: Facebook, ISU Bucuresti-Ilfov

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), intervenţia pentru stingerea incendiului a continuat pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri. Totuşi, numărul autospecialelor implicate în misiune a fost redus progresiv. Miercuri dimineaţă, la faţa locului mai sunt şase autospeciale de stingere, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD.

În timpul operaţiunii au fost utilizate zeci de autospeciale şi de echipaje. De asemenea, au fost chemate în ajutor două buldoexcavatoare pentru „realizarea unor deschideri în interiorul depozitului, în vederea îndepărtării elementelor prăbuşite şi accesului către focarele ascunse”.

ISU a anunţat că „intervenţia a implicat un grad mare de risc pentru echipajele de pompieri, din cauza prăbuşirii rapide a structurii metalice a depozitului, sub efectul temperaturilor ridicate din interior”. Evenimentul nu a reprezentat un pericol pentru comunitate, au stabilit pompierii.

„Arderea s-a manifestat cu o dezvoltare rapidă din cauza materialelor depozitate (produse electrocasnice), iar fumul degajat nu a prezentat un pericol pentru populaţie”, a precizat ISU.

La faţa locului au fost mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici