Inundaţii în sudul Moldovei: Celulă de criză la nivelul Ministerului Sănătăţii

  • La nivelul Ministerului Sănătăţii s-a organizat o celulă de criză condusă pentru asigurarea asistenţei medicale pentru populaţia din zonele afectate de inundaţiile din judeţele Galaţi şi Vaslui.
  • O ambulanţă aflată în misiune a fost surprinsă de ape, iar echipajul este în siguranţă.
Urmărește
428 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în sudul Moldovei: Celulă de criză la nivelul Ministerului Sănătăţii

Inundaţii în sudul Moldovei: Celulă de criză la nivelul Ministerului Sănătăţii

„Având în vedere situaţia gravă produsă de ploile şi inundaţiile consecutive care au apărut în nordul judeţului Galaţi şi în judeţul Vaslui, la nivelul Ministerului Sănătăţii s-a organizat o celulă de criză condusă de ministrul Sănătăţii, prof. univ. dr. Alexandru Rafila împreună cu secretarii de stat Adriana Pistol şi Alexandru Rogobete, pentru asigurarea asistenţei medicale pentru populaţia din zonele afectate. Suntem în legatură permanentă cu autorităţile locale şi cu Direcţiile de Sănătate Publică a judeţelor Galaţi şi Vaslui pentru asigurarea de vaccin antitetanic şi vaccin hepatitc A, pentru copiii din localităţile afectate”, se menţionează într-un comunicat de presă.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Galaţi sunt disponibile paturi în secţia de ATI şi dacă vor exista alte solicitări se va asigura transportul pacienţilor şi la alte unităţi sanitare.

„O ambulanţă aflată în misiune a fost surprinsă de ape, iar echipajul este în siguranţă. Până în momentul de faţă, ca urmare a inundaţiilor, au fost înregistrate 4 decese în judeţul Galaţi”, se precizează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici