- Home
- Social
- (22.02.2024, 15:10)
- Daniel Contescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Iranul contribuie la operaţiunile ruseşti în Ucraina: mai întâi drone kamikaze, iar acum rachete balistice
Teheranul ar fi pus la dispoziţia Moscovei aproximativ 400 de rachete Zolfaghar, cu o rază de acţiune de 700 de kilometri.
Urmărește
156 afișări
Surse diferite au dezvăluit pentru Reuters existenţa a cel puţin patru transporturi de explozibili pe mare, pe Marea Caspică sau cu avioane cargo. Şi vor urma altele în săptămânile următoare.
Teheranul ar fi pus la dispoziţia Moscovei aproximativ 400 de Zolfaghari, cu o autonomie de 700 de kilometri, dar nu este exclus ca în pachet să fie incluse şi Fateh 110 (cu o autonomie de 300 km).
Rezervele sunt în paralel cu cele ale Coreei de Nord, care a fost foarte activă în ultimele luni în sprijinirea Kremlinului prin vânzarea unui milion de cartuşe de artilerie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
ICC emite mandat de arestare pe numele lui Netanyahu și Gallant
-
Ciolacu efectuează o vizită de lucru la Budapesta: Vreau să îmi finalizez mandatul cu obţinerea deciziei intrării depline în Schengen
-
Şef al armatei britanice: „Suntem pregătiţi să luptăm cu Putin în Europa de Est”
-
Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
Teheranul a primit aur
Potrivit informaţiilor, nord-coreenii ar fi vândut transportatoare cu rază medie şi scurtă, chiar dacă, conform experţilor, acestea sunt de o calitate mai scăzută decât sistemele iraniene.
Republica Islamică a continuat, între timp, programul legat de diferite modele de Shahed, dronele de atac folosite în bombardarea oraşelor ucrainene.
A actualizat unele versiuni şi a extins colaborarea cu ruşii prin predarea a sute de avioane fără pilot, în timp ce altele ar fi produse într-o fabrică din Rusia. Teheranul a primit în schimb aur, valută şi noi avioane de luptă. În plus, este probabilă o cooperare mai profundă în sectorul nuclear.
Iranienii, la rândul lor, au îmbunătăţit arsenalul testând echipamentele în conflicte reale: au lansat rachete împotriva Pakistanului şi Kurdistanului şi au înarmat Houthii din Yemen.
Citește pe alephnews.ro: Unul din trei oameni suferă de „ura față de mișcare”. Fenomenul poartă numele de misokinezie
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Preotul care a lăsat-o pe Sabrina Carpenter să filmeze scene provocatoare în Biserică a fost eliberat
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ce imagini! Apariția decoltată şi transparentă a celei mai frumoase jurnaliste sportive din lume
PROSPORT.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe