Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Zborurile civile decolează, conform programului, afirmă autoritatea aeronautică iraniană, iar traficul se desfăşoară normal, afirmă canalele de televiziune iraniene, care transmit imagini din provinciile aflate acum în ochii lumii.

Urmărește
199 afișări
Imaginea articolului Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Iranul ştie că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta şi mai dur

Atacurile Iranului asupra „centrelor militare” au fost „interceptate cu succes” de apărarea aeriană a ţării - este versiunea oficială a ceea ce s-a întâmplat în primele ore ale dimineţii de sâmbătă în cele trei valuri de atacuri israeliene, relatează BBC.

Până acum, s-a vorbit doar de „pagube limitate” şi de moartea a doi soldaţi iranieni.

După prima lovitură în mare măsură simbolică a Israelului din aprilie, Iranul a respins semnificaţia acesteia şi a tras o linie sub ea. De data aceasta, ar putea exista din nou o rampă de ieşire.

Teheranul va trebui, de asemenea, să evalueze cât de mult a fost afectată apărarea sa aeriană, ştiind că, dacă loveşte din nou, Israelul va riposta - şi mai puternic.

Republica Islamică, care nu doreşte să fie atrasă într-un război total şi mai periculos, va cântări, de asemenea, costul politic - pe plan intern şi în regiune - al reacţiei sau nu, înainte de a lua o decizie cu privire la următoarea sa mişcare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iran,
israel,
ripostă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici