Iubitul unei doctoriţe arestate în cazul ATI Pantelimon, găsit inconştient într-o toaletă din Braşov

  • Iubitul uneia dintre doctoriţele arestate preventiv în cazul morţilor suspecte de la ATI din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Pantelimon a fost găsit inconştient într-o toaletă din centrul Braşovului.
  • Bărbatul este tot medic.
Urmărește
4348 afișări
Imaginea articolului Iubitul unei doctoriţe arestate în cazul ATI Pantelimon, găsit inconştient într-o toaletă din Braşov

Iubitul unei doctoriţe arestate în cazul ATI Pantelimon, găsit inconştient într-o toaletă din Braşov

Poliţiştii din Braşov au fost sesizaţi, printr-un apel telefonic, prin Sistemul de Urgenţă 112, că în incinta unei toalete publice, din zona centrală a municipiului Braşov, se află o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi un echipaj medical. Bărbatului i-a fost acordat sprijin medical de către personalul de specialitate sosit la faţa locului.

Bărbatul identificat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigaţii.

Se pare că acesta şi-ar fi injectat o substanţă.

Surse locale spun că este vorba despre medicul Cristian Pleşa, care este, de asemenea, medic ATI. El este iubitul doctoriţei Maria Miron, arestată preventiv în cazul morţilor suspecte de la ATI „Pantelimon”.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, la finalizarea căruia vor fi dispuse măsurile legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici