Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate

Justin Timberlake, star pop american, a fost amendat şi este obligat să presteze muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate, a decis, vineri, un judecător de la tribunalului din Sag Harbor, de lângă New York, unde cântăreţul a pledat vinovat, potrivit Sky News.

Urmărește
448 afișări
Imaginea articolului Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake a fost oprit de poliţie într-o noapte din luna iunie când se afla la volanul unui autoturism, în estul oraşului New York.

Iniţial a pledat nevinovat, însă vineri el s-a declarat vinovat în procesul în care a fost acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, la un tribunal din Sag Harbor.

Timberlake a fost condamnat la 25 de ore de muncă în folosul comunităţii şi a primit o amendă.

„Chiar dacă aţi băut un pahar, nu vă urcaţi la volan. Există atât de multe alternative. Puteţi suna un prieten sau luaţi un Uber”, a spus Justin Timberlake după pronunţarea deciziei.

Justin Timberlake a câştigat, printre alte premii, mai multe trofee Grammy şi Emmy.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici