Kamala, avertizată de principalul sponsor al campaniei sale: Sondajele nu sunt atât de bune pe cât par

„Super Pac”-ul Future Forward, care finanţează campania electorală a lui Harris, transmite că, în statele-cheie, Harris nu i-a convins complet pe negri, pe tineri şi pe hispanici.

Urmărește
1890 afișări
Imaginea articolului Kamala, avertizată de principalul sponsor al campaniei sale: Sondajele nu sunt atât de bune pe cât par

Kamala, avertizată de principalul sponsor al campaniei sale: Sondajele nu sunt atât de bune pe cât par

Rareori se exprimă în public: este preşedintele unuia dintre cei mai mari finanţatori ai campaniei electorale a Partidului Democrat, „Super Pac”-ul Future Forward, care a strâns sute de milioane de dolari.

Chauncey McLean, în discursul său de luni la Universitatea din Chicago, ţinut paralel cu convenţia democrată, i-a avertizat pe optimişti: sondajele de opinie la care dispune grupul său sunt mult mai puţin roz decât cele publicate de democraţi.

„Numerele noastre sunt mult mai puţin roz decât ceea ce vedeţi în public”, a spus el. Sondajul FiveThirtyEight îi oferă Kamalei 46,6%, faţă de 43,8% pentru republicanul Donald Trump.

Dar grupul de finanţare Future Forward a creat o operaţiune de sondare masivă şi a testat aproximativ 500 de reclame digitale şi de televiziune pentru Biden şi aproximativ 200 pentru Harris.

Ce este un „Super Pac”? Sunt grupuri care pot strânge sume nelimitate de bani de la companii, sindicate, asociaţii şi persoane fizice, apoi le cheltuiesc pentru a sprijini sau a se opune deschis anumitor candidaţi politici.

Potrivit lui McLean, cea mai mare parte din impulsul avut de Kamala imediat după ieşirea din cursă a lui Biden a venit de la alegătorii tineri de culoare.

McLean a spus că Pennsylvania rămâne statul de top în analiza grupului. Acolo, spune el, disputa este la baionetă. Se precizează că Harris trebuie să câştige unul dintre cele trei state, Pennsylvania, Carolina de Nord sau Georgia, pentru a se instala la Casa Albă.

Iar pentru asta trebuie să se concentreze asupra negrilor, hispanicilor şi tinerilor, care nu sunt încă pe deplin convinşi.

În special, a spus McLean, sondajele ar arăta că publicul doreşte poziţii politice mai detaliate de la Harris. Şi nu vor programe pre-scrise, dar nu vor nici banalităţi generice. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici