La Galaţi, biletele pentru plimbările pe Dunăre pot fi cumpărate online

Consiliul Judeţean Galaţi a lansat o platformă online pentru achiziţionarea rapidă a biletelor la plimbările de agrement pe Dunăre, cu nava „Camelia”.

Urmărește
688 afișări
Imaginea articolului La Galaţi, biletele pentru plimbările pe Dunăre pot fi cumpărate online

La Galaţi, biletele pentru plimbările pe Dunăre pot fi cumpărate online

Potrivit anunţului Consiliului Judeţean Galaţi, a fost lansată o platformă online pentru achiziţionarea rapidă a biletelor.

Platforma este accesibilă la adresa bilete.cjgalati.ro şi poate fi accesată şi prin intermediul site-ului CJ Galaţi.

„Acum, plimbarea pe fluviu este la doar câteva clicuri distanţă! Am creat o platformă prin care se pot cumpăra bilete online pentru cursele de agrement cu nava Consiliului Judeţean. Practic, pasionaţii de plimbări pe Dunăre îşi pot rezerva locul în avans şi îşi pot alege orarul care li se potriveşte cel mai bine. Mai uşor, mai repede şi mult mai comod”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Cursele vor fi operate de nava „Camelia”, între 9 şi 15 septembrie 2024.

Copiii cu vârste între 0 şi 6 ani au gratuitate, copiii 6-18 ani - 15 lei/persoană/oră (30 lei pentru o cursă de două ore), iar adulţii - 25 lei/ persoană/oră (50 lei pentru o cursă de două ore).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici