Laura Cosoi a creat comunitatea „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” unde s-au strâns 50.000 de mame, la doar o lună de la lansare

„Eu te-am făcut, eu te IUBESC”, grupul creat pe Facebook de Laura Cosoi, actriţă, influencer şi mama a 4 copii, s-a transformat în doar o lună de zile într-o comunitate impresionantă de 50 000 de mame, cu o creştere constantă şi o dinamică puternică de comunicare ce anunţă un adevărat fenomen.

Urmărește
6855 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi a creat comunitatea „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” unde s-au strâns 50.000 de mame, la doar o lună de la lansare

Lansată din dorinţa de a avea un spaţiu comun, sigur, actual şi util de discuţii, dezbateri, curiozităţi, întrebări, situaţii speciale, schimburi de idei şi de strategii practice de parenting pentru toate mamele din România preocupate de creşterea şi educaţia copiilor lor, „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” îşi propune să ajute comunitatea să facă faţă provocărilor din viaţa de părinte din ziua de astăzi, dar şi să conştientizeze greşelile trecutului sau riscurile viitorului.

„Sunt foarte fericită, nu m-am aşteptat la o asemena reacţie din partea mamelor încă din prima zi de lansare a grupului. Ne-am strâns foarte multe, într-un timp foarte scurt, de unde desprind clar ideea că toate aveam nevoie de asta, de un spaţiu sigur unde să spunem sincer prin ce trecem, să ne fim una alteia alături, să ne ajutăm cu sfaturi şi idei şi să ne mărturisim slăbiciunile, vulnerabilităţile sau temerile. Simt că acest „împreună” ne face să avem o plasă de siguranţă în activităţile de zi cu zi. Este aşa de bine să nu fii singur şi să ştii că te poţi ajuta de forţa grupului, de experienţele mamelor ca tine, de sfaturile şi ideile care apar când ai mai mare nevoie. Sunt nenumărate şi inevitabile greşelile pe care părinţii noştri le-au făcut şi pe care noi le facem în creşterea copiilor, important este să le conştientizăm, să vorbim despre ele şi să vedem cum putem face mai bine pentru noi, pentru copii, pentru familie, cu iubire, blândeţe şi empatie, într-un mod constructiv şi eficient, fără să ne criticăm şi să ne judecăm prea aspru. „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” este deja un spaţiu frumos în care noi, toate cele câteva zeci de mii de mame cu principii, valori şi griji comune, ne ţinem de mână pe drumul complex, dar atât de profund şi nobil al creşterii copiilor.”, mărturiseşte Laura Cosoi, iniţiatoarea grupului şi vedetă cu o carieră de invidiat în televiziune, film, digital şi teatru, care trăieşte provocarea de a avea o familie numeroasă, cu 4 fetiţe, Rita, Vera, Lara şi Aida, cu vârste între o lună şi 6 ani.

Succesul de care se bucură grupul „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” la doar o lună de la lansare este dublat de sutele de mii de comentarii cu sfaturi, idei şi situaţii de viaţă care lărgesc perspectivele comunităţii şi încurajează dezbaterile pe nenumărate topicuri. Primele teme abordate de Laura Cosoi pe grup au fost legate de provocările moderne ale părinţilor din România şi de riscul iminent de instalare a dependenţelor în vieţile copiilor din ziua de astăzi, de la mâncare, obiceiuri, până la tehnologie şi gadgets, subiecte care o preocupau pe vedetă şi care au stârnit un val de reacţii şi de sugestii. Temele abordate de mamele din comunitate sunt însă diverse, precum nevoile şi grijile fiecarei membre din grup, şi pot avea ca subiect geloziile dintre fraţi, impactul divortului asupra copiilor, informaţii privind vaccinurile sau bolile copilăriei cu efectele lor pe termen lung, expunerea îndelungată la televizor, dar şi recomandări de ţinute în tandem mama-fiică pentru ocazii speciale sau de jocuri şi activităţi pentru diverse vârste şi context.  

„Grijile mamelor sunt infiniteJ. Este foarte constructivă comunicarea mamelor din grupul nostru. Nu ne ferim să spunem lucrurilor pe nume, nu dăm verdicte, ci ne ajutăm cu sfaturi şi cu soluţii practice din experienţa personală sau, uneori, doar cu o vorbă bună sau o încurajare. Eu propun din când în când teme de discuţie legate de grijile mele de zi cu zi în legătură cu educaţia fetiţelor mele, riscurile pe care le observ, trendurile în rândul copiilor din jurul lor, dependenţele de tot felul la care copiii sunt expuşi din cauza noastră, a societăţii, a contextului, a consumerismului excesiv. Însă fiecare mama din grup iniţiază discuţii pe orice temă o nelinişteşte, pentru că acesta este scopul acestei comunităţi, să ne fim alături în grijile, întrebările şi temerile fiecăreia.”, susţine Laura Cosoi, care invită cât mai multe mame să adere la comunitatea „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” pentru un val de prietenie, ajutor şi iubire la doar un click distanţă.

LINK grup: https://www.facebook.com/groups/8800084376684844

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici