Lebădă rănită, salvată de poliţiştii din judeţul Iaşi

  • Poliţiştii din judeţul Iaşi au salvat marţi o lebădă rănită, după ce aceasta a avut probleme în zbor şi s-a lovit la o aripă.
  • Ei au fost sesizaţi printr-un apel la 112, potrivit IPJ Iaşi.
Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Lebădă rănită, salvată de poliţiştii din judeţul Iaşi

Lebădă rănită, salvată de poliţiştii din judeţul Iaşi

Luni, poliţiştii din Iaşi au fost alertaţi printr-un apel la 112 despre o lebădă rănită găsită pe domeniul public în localitatea Bosia, comuna Ungheni.

O echipă operativă, formată din poliţişti şi specialişti de la Biroul pentru Protecţia Animalelor, a intervenit pentru a lua măsurile necesare.

Investigaţiile au arătat că pasărea, un exemplar tânăr, a avut probleme în zbor şi a aterizat forţat lângă şcoala din Bosia. Lebăda a suferit o rană la aripa dreaptă, aflându-se în imposibilitatea de a mai zbura.

Ofiţerul veterinar a examinat lebăda şi a decis să o plaseze într-un adăpost, fiind preluată de un ONG pentru a primi îngrijiri medicale. Situaţia a fost adusă la cunoştinţă Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici