Ligia Deca: Întreaga comunitate şcolară se mobilizează pentru a-i ajuta pe copiii din Galaţi

Întreaga comunitate şcolară se mobilizează pentru a-i ajuta pe copiii din judeţul Galaţi să se reîntoarcă în clase cât mai repede, spune, miercuri, ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Urmărește
55 afișări
Imaginea articolului Ligia Deca: Întreaga comunitate şcolară se mobilizează pentru a-i ajuta pe copiii din Galaţi

Ligia Deca: Întreaga comunitate şcolară se mobilizează pentru a-i ajuta pe copiii din Galaţi

Deca spune că a fost pusă la dispoziţie copiilor şi părinţilor de CJRAE Galaţi o linie telefonică de sprijin dedicată consilierii individuale. Elevii şi părinţii lor pot primi consiliere sunând la numărul 0771 390 833.

De asemenea, Ministerul Educaţiei centralizează nevoia de mobilier şi resurse didactice şi va aloca fonduri pentru achiziţia acestora.

Pachete de rechizite pentru copii vor ajunge la copiii din judeţul Galaţi cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa va veni în sprijin cu ghizdane.

Colectarea de produse de primă necesitate, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, se va realiza cu două centre de colectare - Cantina Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu" Galaţi, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 25 şi Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Sturdza” Tecuci, Strada 1 Decembrie 1918 nr. 26. O parte dintre produsele colectate au fost deja distribuite în Cudalbi încă de luni şi în Pechea. Centrele sunt deschise permanent în timpul zilei.

„Suntem o comunitate mare, iar mobilizarea noastră înseamnă revenirea copiilor la şcoală cât mai repede”, spune ministrul Educaţiei, Ligia Deca, pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici