- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (29.10.2012, 16:26)
- Laura Mitran ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Linia turistică Bucharest City Tour, suspendată din 1 noiembrie
Aproape 40.000 de turişti au călătorit cu autobuzele Bucharest City Tour din mai până în octombrie, linia turistică urmând să fie suspendată din 1 noiembrie, pe perioada sezonului rece, a anunţat, luni, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).
Urmărește
212 afișări
Linia turistică Bucharest City Tour, suspendată din 1 noiembrie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)
Autobuzele supraetajate ale liniei turistice "Bucharest City Tour" au circulat în Capitală din 5 mai.
Începând 1 noiembrie, linia turistică va fi suspendată pe perioada sezonului rece, "din cauza condiţiilor meteo improprii desfăşurării transportului cu autobuze supraetajate", a precizat RATB într-un comunicat de presă.
Numărul turiştilor care au călătorit cu autobuzele Bucharest City Tour în cele şase luni a fost de 39.268, dintre care 35.600 de adulţi şi 3.668 de copii cu vârsta între 7 şi 14 ani. Pe linia turistică, copiii cu vârsta sub şapte ani circulă gratuit.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moldova își crește bugetul pentru apărare. Parlamentul a aprobat o nouă strategie pe 10 ani
-
Putin afirmă că premierul slovac Robert Fico s-a oferit să intermedieze negocierile de pace dintre Rusia şi Ucraina
-
„El mi-a propus acest lucru”. Vladimir Putin dezvăluie că Joe Biden a propus amânarea aderării Ucrainei la NATO în 2021
-
Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: temperaturi de „gerul Bobotezei” la început de an
Proiectul Bucharest City Tour a fost iniţiat de Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului la data de 28 iulie 2011. La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, RATB a anunţat că va menţine în funcţiune linia turistică şi pe timpul iernii, autobuzele supraetajate fiind înlocuite cu unele de linie. Cele patru autobuze supraetajate au intrat din nou în circulaţie la începutul lunii mai anul acesta.
Autobuzele, cu o capacitate de 77 locuri, sunt prevăzute cu ghid audio în limbile română şi engleză, noutatea adusă de RATB în acest an fiind sistemul internet wireless gratuit.
Autobuzele circulă între orele 10.00 şi 22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, care are 14 staţii şi poate fi parcurs în aproximativ 50 minute.
Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţăranului Român, Palatul Victoria, Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă, Biserica Creţulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul Naţional de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Colţea, Muzeul Municipiului Bucureşti, Teatrul Naţional, Muzeul Literaturii şi Academia de Studii Economice.
Preţul unui card de transport este de 25 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi poate fi cumpărat din autobuzele turistice.
Citește pe alephnews.ro: Platforma de socializare X a lui Elon Musk devine un experiment social
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Vreţi să trăiţi mai mult? 6 sfaturi esenţiale de la un specialist care spune că şi-a „întinerit” vârsta cu 20 de ani
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ce a putut să scrie o tânără pe salata boeuf, de Crăciun? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe