Liniile 1,10 şi 11, blocate la Pod Grozăveşti din cauza acumulării de apă

  • Liniile 1,10 şi 11 au vagoane blocate la Pod Grozăveşti, din cauza acumulării de apă, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.
  • De asemenea, autobuzele liniilor 232 şi 241 sunt deviate în ambele sensuri pe Bulevardul Metalurgiei.
Urmărește
746 afișări
Imaginea articolului Liniile 1,10 şi 11, blocate la Pod Grozăveşti din cauza acumulării de apă

Liniile 1,10 şi 11, blocate la Pod Grozăveşti din cauza acumulării de apă

La Podul Grozăveşti, o acumulare de apă blochează mai multe tramvaie ale liniilor 1, 10 şi 11.

Situaţia a necesitat intervenţia urgentă a companiei Apa Nova. La faţa locului au sosit echipaje ale Brigăzii Rutiere şi ale Poliţiei Locale Sector 6 pentru a gestiona situaţia şi a dirija traficul.

De asemenea, din cauza acumulării mari de apă pe Bulevardul Metalurgiei, după intersecţia cu Str. Dumitru Brumarescu, o parte din autobuzele liniilor 232, 241 circulă deviat în ambele sensuri.

În acelaşi timp, în comuna Chiajna, la intersecţia străzilor Rezervelor cu Panselelor, s-a produs o surpare a drumului. Un autoturism a rămas blocat în groapa formată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici