- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (28.06.2017, 10:14)
- Departamentul Social - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Lista persoanelor controversate din zona serviciilor de informaţii şi alte instituţii publice care au obţinut diploma de doctorat cu profesorul lui Mihai Tudose - FOTO DOCUMENT
Mai multe persoane controversate, atât din zona serviciilor de informaţii, cât şi din alte instituţii publice, au obţinut diploma de doctor la Academia Naţională de Informaţii avându-l drept coordonator pe Constantin Onişor, profesorul care l-a îndrumat şi pe Mihai Tudose, premierul desemnat.
Urmărește
3326 afișări
Lista persoanelor controversate din zona serviciilor de informaţii şi alte instituţii publice care au obţinut diploma de doctorat cu profesorul lui Mihai Tudose
Informaţiile au fost făcute publice de evz.ro, care arată că profesorul Constantin Onişor, coordonatorul lucrării de doctorat a premierului desemnat Mihai Tudose, a fost îndrumătorului generalui SRI Dumitru Dumbravă, cel care a declarat public că justiţia este "câmp tactic" pentru SRI, dar şi al unui fost ofiţer SRI, Ionel Niţu, considerat a fi un apropiat al lui Florian Coldea, care, în prezent, ar conduce un ONG din care face parte şi Marilen Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara unde şi-a susţinut doctoratul Laura Codruţa Kovesi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moldova își crește bugetul pentru apărare. Parlamentul a aprobat o nouă strategie pe 10 ani
-
Putin afirmă că premierul slovac Robert Fico s-a oferit să intermedieze negocierile de pace dintre Rusia şi Ucraina
-
„El mi-a propus acest lucru”. Vladimir Putin dezvăluie că Joe Biden a propus amânarea aderării Ucrainei la NATO în 2021
-
Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: temperaturi de „gerul Bobotezei” la început de an
Un alt doctorand care a fost îndrumat de Onişor, este Romeo Oiţă, care, potrivit sursei citate, până în anul 2000 ar fi fost angajat al SPP, cunoscut ca fiind apropiat al lui Mitică Iliescu şi Cătălin Voicu. Oiţă a fost partener în cadrul unei firme cu fratele fostului preşedinte al României, Mircea Băsescu, societate despre care s-a spus, în anul 2009, că ar fi avut activităţi militare. În aceeaşi perioadă, Mircea Băsescu s-a retras din firmă.
Dumitru Nancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, dar este şi şeful Companiei Naţionale de Radiocomunicaţii, este un alt doctorant care şi-a obţinut doctoratul la ANI sub îndrumarea lui Onişor. De numele acestuia sunt legate mai multe nereguli în legătură cu instituţiile pe care le-a condus.
Onişor a fost şi coordonatorul lucrării lui Dan Marcel Bărbuţ, care în Guvernul Ponta a fost director al Organismului de Licenţiere Feroviare Român, din cadrul Ministerului Transportului. În 2007 acesta ar fi donat PSD, partid în care este membru, 25.000 de lei, mai notează evz.ro.
După desemnarea ca premier al lui Mihai Tudose, SRI a avut o poziţie publică în care susţinea că instituţia nu este implicată în numirea premierului României, precizările venind după ce social democraţii i-au cerut lui Mihai Tudose asigurări că nu are "dublă comandă".
Potrivit CV-ului său, în 2013 Mihai Tudose ocupa postul de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Vitează”, lucru infirmat de SRI.
"Nu a predat niciodată nici ca profesor titluar, nici ca asociat", au explicat reprezentanţii SRI pentru MEDIAFAX.
Potrivit CV-ului său, în 2013 Mihai Tudose ocupa postul de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Vitează”. "Nu a predat niciodată nici ca profesor titluar, nici ca asociat", au declarat reprezentanţii SRI pentru MEDIAFAX.
Citeşte şi: Anchetă la un liceu de top din Galaţi, după ce o profesoară din comisia de Bacalaureat a murit
Citeşte şi: Mai mulţi foşti parlamentari au fost notificaţi că bugetul pentru pensii speciale s-a epuizat
Citeşte şi: INCENDIU la Baloteşti | Intervenţie de 14 ore: Focul ce s-a întins pe 10.000 mp nu a fost stins/ Depozitele nu aveau autorizaţie ISU/ Nu s-au constatat depăşiri ale concentraţiei substanţelor toxice | FOTO/VIDEO
Citește pe alephnews.ro: Platforma de socializare X a lui Elon Musk devine un experiment social
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Vreţi să trăiţi mai mult? 6 sfaturi esenţiale de la un specialist care spune că şi-a „întinerit” vârsta cu 20 de ani
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ce a putut să scrie o tânără pe salata boeuf, de Crăciun? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe