Locuitorii din Sectorul 1 sunt amăgiţi de o săptămână că vine apa caldă. Ţevi înfundate cu grăsime

Lipsa apei calde, chiar şi în plină vară, începe să devină o problemă în Bucureşti.

Urmărește
240 afișări
Imaginea articolului Locuitorii din Sectorul 1 sunt amăgiţi de o săptămână că vine apa caldă. Ţevi înfundate cu grăsime

Locuitorii din Sectorul 1 sunt amâgiţi de o săptămână că vine apa caldă

Mai mulţi locatari din Sectorul 1 al Capitalei au reclamat probleme ivite din pricina lipsei apei calde.

„Oamenii spală vasele cu apă rece şi se înfundă ţevile comune cu grăsime”, spune un administrator din zona Ion Mihalache-Griviţa.

Pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, situaţia este actualizată zilnic, chiar de mai multe ore în decurs de 24 de ore.

Iar de o săptămână, de la o oră la alta, oamenii sunt amăgiţi că reparaţiile se vor încheia cât de curând, iar apa caldă va curge iarăşi pe ţevi şi nu vor mai fi nevoiţi să apeleze la duşuri cu apă rece.

Doar că termenul nu a fost niciodată respectat începând de joia trecută, 8 august, fiind vorba despre o păcălire continuă a cetăţenilor.

Astăzi, la capitolul „lipsa parametri pentru livrare apă caldă de consum”, ultima oră estimată pentru livrarea apei calde 16.00.

Redacţia a contactat CMTEB pe Facebook, dar nu am primit niciun răspuns. Îl vom publica de îndată ce îl vom recepţiona.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici