- Home
- Social
- (20.09.2020, 22:44)
- Catalin Rosioru
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Lucrând de acasă, ajungi să lucrezi mai mult. Un studiu arată că ai lucrat 59 de ore suplimentare de muncă
- Lucrând de acasă ajungi să lucrezi mai mult decât dacă ai merge la birou
- Pe perioada pandemiei oamenii au lucrat în medie, cu 59 de ore mai mult
- Vârsta la care e cel mai posibil să suferi de burnout a scăzut la 32 de ani
Urmărește
482 afișări
Lucrând de acasă, ajungi să lucrezi mai mult. Un studiu arată că ai lucrat 59 de ore suplimentare de muncă
Munca de acasă nu e întotdeauna o binefacere. Poate ai observat şi tu că, lucrând de acasă, ai ajuns să munceşti mai mult decât înainte de pandemie. Se întâmplă fără să vrei şi fără să observi.
Un studiu realizat de The Office Group arată că 60% dintre oameni au lucrat mai mult de acasă. De la începutul pandemiei, şi-au adăugat în medie 59 de ore suplimentare de muncă, adică 7 zile lucrătoare în ultimele 5 luni. O treime dintre angajaţi spun că s-au simţit obligaţi să lucreze în plus pentru că au lucrat de acasă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Aşa că nu e de mirare că vârsta la care e cel mai posibil să suferi de burnout a scăzut în doar câteva luni de la 44 la 32 de ani.
Alexandru lucrează într-o corporaţie şi a observat că ceva nu e în regulă.
„Mănânci în faţa laptopului, fumezi în faţa laptopului sau cu laptopul pe lână tine, mereu tragi cu ochiul să vezi dacă a mai intrat ceva, nu mai ştii dacă e weekend sau nu, nu ştii dacă s-a terminat programul şi tu încă lucrezi. Pur şi simplu a devenit totul foarte monoton în casă şi în împrejurimi”, spune Alexandru, analist HP.
Soluţiile par simple, dar nu tocmai uşor de aplicat. Laura Giurge este expert în ştiinţe comportamentale şi are câteva sfaturi pentru tine.
„Să nu lucrezi noaptea sau în weekend, păstrează-ţi programul de lucru pe care-l ai în mod obişnuit, defineşte-ţi clar programul liber. Dacă nu ieşi din casă să mergi la birou asta nu înseamnă că munca nu se încheie niciodată”, spune Laura Giurge, doctor în ştiinţe comportamentale.
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe