Lucrări de întreţinere pe A1 şi pe A2. Autorităţile au dispus restricţii de viteză

Circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa este restricţionată vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00, din cauza lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, iar reparaţii au loc şi pe A1 Bucureşti-Piteşti, anunţă Centru Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Urmărește
76 afișări
Imaginea articolului Lucrări de întreţinere pe A1 şi pe A2. Autorităţile au dispus restricţii de viteză

Lucrări de întreţinere pe A1 şi pe A2. Autorităţile au introdus restricţii de viteză

Lucrările pe A2 se desfăşoară pe sensul către Capitală, pe tronsonul kilometric 159+940 de metri - 159+550 de metri, în zona localităţii Cernavodă, judeţul Constanţa. Traficul se realizează doar pe prima bandă, iar viteza este limitată la 60 km/h.

De asemenea, până la ora 15:30, sunt efectuate lucrări de reparaţii la rigolele de scurgere la kilometrul 144 pe acelaşi tronson, ceea ce determină imobilizarea porţii de taxare numărul 5 a staţiei de taxare Feteşti şi restricţionarea celei de-a doua benzi pe sensul către Bucureşti.

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, se efectuează lucrări de reparaţii în zona mediană până la ora 11:00, restricţionând a doua bandă pe tronsonul kilometric 68 - 69, în zona localităţii Găeşti, judeţul Dâmboviţa.

Autorităţile recomandă şoferilor să reducă viteza în zonele de lucru şi să semnalizeze intenţia de schimbare a benzii, evitând opririle nejustificate pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici