Mai multe maşini implicate în două accidente pe Autostrada Soarelui

Mai multe maşini s-au tamponat, vineri, pe Autostrada Soarelui, în judeţul Călăraşi, din cauza vizibilităţii reduse, ca urmare a fumului dens provenit de la un incendiu care a cuprins miriştile.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Mai multe maşini implicate în două accidente pe Autostrada Soarelui

Mai multe maşini implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, subofiţerul Mirel Ioniţă, la accidentul produs între kilometrii 92-97 în apropiere de localitatea Dragoş Vodă, pe sensul Bucureşti-Constanţa, au fost trimise două autospeciale pentru stingerea incendiilor, de la staţiile Dragalina şi Lehliu.

La faţa locului au fost trimise cinci echipaje de poliţie care să acţioneze pentru decongestionarea traficului, în timp ce pompierii acţionează, de aproximativ trei ore, pentru stingerea incendiului.

La ora transmiterii ştirii, nu se ştia câte autovehicule au fost implicate în accident şi nici dacă există victime, iar traficul pe ambele sensuri ale drumului era blocat.

Cu câteva minute în urmă, la locul producerii accidentului a ajuns un elicopter SMURD.

La locul producerii evenimentului era aşteptat şeful Poliţiei Autostrăzii, urmând ca, după evaluarea situaţiei, în funcţie de gravitatea acesteia, traficul să fie deviat pe drumul vechi spre Constanţa.

La aproximativ 20 de minute de la producerea evenimentului, un al doilea accident a avut loc pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Drajna, la kilometrul 100, pe sensul de deplasare Constanţa-Bucureşti, din aceeaşi cauză.

Potrivit primelor informaţii, o maşină este în flăcări, iar la faţa locului a fost trimisă o autospecială de descarcerare.

Subofiţerul Ioniţă a precizat că, în ultimele zile, în zonă au avut loc frecvent incendii de mirişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici