Mai mulţi copii din patru localităţi din Mehedinţi au simptome de toxiinfecţie alimentară. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

  • Mai mulţi copii din patru localităţi din Mehedinţi au simptome de toxiinfecţie alimentară.
  • Incidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă 112.
  • În misiune au fost trimise mai multe echipe medicale.
Urmărește
196 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi copii din patru localităţi din Mehedinţi au simptome de toxiinfecţie alimentară. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

UPDATE: „La această oră, 70 de minori şi 2 adulţi au nevoie de asistenţă medicală”, a anunţat ISU Mehedinţi.

În sprijin sunt aşteptate două autospeciale de transport personal şi victime multiple cu doi paramedici şi un microbuz din cadrul ISU Caraş-Severin, două autospeciale de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj, o autospecială de transport personal şi victime multiple cu doi paramedici din cadrul ISU Gorj şi două echipaje de prim ajutor din cadrul ISU Gorj.

În total, se intervine cu 5 echipaje SMURD, două autospeciale de transport personal şi vicitime multiple, şase ambulanţe SAJ şi un microbuz şcolar.

Intervenţia este în desfăşurare.

ŞTIREA INIŢIALĂ: ISU Mehedinţi anunţă că „începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Mehedinţi pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa”.

Potrivit solicitării de intervenţie „mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară”. Primele informaţii arată că 53 de copii cu vârste cuprinse între 5-14 ani şi un adult au nevoie de asistenţă medicală.

La faţa locului intervin mai multe echipaje de prim ajutor. Este vorba despre patru echipaje SMURD şi de două autospeciale de transport personal şi vicitime multiple.Echipele de intervenţie se află în toate cele patru localităţi menţionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici