Malofeev s-a căsătorit cu Lvova-Belova, ultra-putinista care are mandat internaţional de arestare. Cuplul are o droaie de copii

Adepţi intransigenţi ai valorilor ortodoxe ruse ale familiei şi sacralitatea căsătoriei, cei doi au în total 7 copii din căsătoriile anterioare, plus cinci „adoptaţi”.

Urmărește
36413 afișări
Imaginea articolului Malofeev s-a căsătorit cu Lvova-Belova, ultra-putinista care are mandat internaţional de arestare. Cuplul are o droaie de copii

Confirmarea evenimentului monden a venit tocmai de la Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului: „Nu suntem deloc autorizaţi să vorbim despre viaţa personală a ombudsmanului nostru pentru drepturile copilului. (...) În orice caz, îi dorim fericire”.

La Moscova, unul dintre principalii finanţatori ai agresiunii ruse împotriva Ucrainei, oligarhul ortodox Konstantin Malofeev, şi liderul rus urmărit de un mandat de arestare al Curţii Penale Internaţionale sub acuzaţia de genocid şi deportarea orfanilor ucraineni în Rusia (mandat emis la Haga în acelaşi timp cu cel al lui Vladimir Putin), Maria Lvova-Belova, s-au căsătorit ieri.

Malofeev este proprietarul şi fondatorul canalului de televiziune ortodox „Tsargrad TV”, mentorul şi sponsorul aventurilor şi operaţiunilor filozofului rus Alexandr Dugin.

Malofeev început să finanţeze separatiştii din Donbass în 2014. Tot de atunci a fost supus sancţiunilor formulate împotriva lui de Statele Unite şi de Uniunea Europeană sub acuzaţia de finanţare a autoproclamatelor „republici” ruse din Donbass, DPR şi LPR. 

Lvova-Belova, proaspăta mireasă, este mai cunoscută publicului larg. În martie 2023, Curtea Penală Internaţională a emis un mandat de arestare împotriva ei.

Belova a fost măritată cu un preot ortodox

Până acum, Lvova-Belova a fost căsătorită cu un preot ortodox, Pavel Kogelmanov, şi are 10 copii, dintre care 5 au fost „adoptaţi” (tot din Ucraina, alţii spun că sunt deportaţi).

Mica petrecere de nuntă a avut loc într-un restaurant la modă de lângă Moscova. Un acvariu cu peşti a fost construit special chiar deasupra meselor. Pe pereţii din jurul lor, iniţialele numelor soţilor străluceau în grafie chirilică.

Mulţi oaspeţi erau în ţinută clericală şi cu barbă, cei mai mulţi erau tineri sau foarte tineri. Veselia a fost asigurată de diverse vedete pop: Grigory Leps, Valeria, Leonid Agutin (în 2022, Agutin a cerut, şi încă de mai multe ori, încetarea războiului cu Ucraina, motiv pentru care concertele artistului din Rusia au fost anulate).

Malofeev are şi el copii. Aventura cu Lvova Belova a început-o la sfârşitul anului trecut, după ce, în vara anului 2023, a divorţat de soţie, avocata Irina Vilter.

Aşadar, cuplul are, în total, 7 copii naturali, proveniţi din căsătoriile anterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici