"Mâncaţi friptură, cartofi şi brânză". Europenii sunt îndeamnăţi la consum din cauza surplusului de alimente. Cum s-a ajuns aici

  • Fermierii se confruntă cu un surplus de produse precum carnea, cartofii şi lactatele
  • Aceştia sunt nevoiţi să depoziteze cantităţi mari de produse, iar spaţiul nu le mai permite
  • Explicaţia este legată de faptul că industria HoReCa este şi ea pe "hold"
Urmărește
15191 afișări
Imaginea articolului "Mâncaţi friptură, cartofi şi brânză". Europenii sunt îndeamnăţi la consum din cauza surplusului de alimente. Cum s-a ajuns aici

"Mâncaţi friptură, cartofi şi brânză". Europenii sunt îndeamnăţi la consum din cauza surplusului de alimente. Cum s-a ajuns aici

Fermierii europeni în încurajează pe oameni să consume mai multă carne, mai multă brânză şi mai mulţi cartofi, scrie Daily Mail. Sursa citată notează că aceştia se confruntă cu un surplus de alimente, dat fiind că industria HoReCa şi-a oprit activitatea.
De exemplu, în Belgia, scrie Daily Mail, există un surplus de 750.000 tone de cartofi, care în mod normal ar fi fost distribuite către restaurante şi hoteluri.
În Marea Britanie, Agriculture and Horticulture Development Board a lansat o aşa numită "seară a fripturii", în care oamenii sunt încurajaţi să consume carne pentru a reduce din surplus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici