Marcel Boloş: Vom aloca bani din Fondul pentru Situaţii de Urgenţă pentru refacerea caselor şi a vieţilor

Vom aloca fonduri din Fondul de Intervenţii pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a ajuta la refacerea caselor şi a vieţilor, afirmă ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Urmărește
119 afișări
Imaginea articolului Marcel Boloş: Vom aloca bani din Fondul pentru Situaţii de Urgenţă pentru refacerea caselor şi a vieţilor

„Sunt în continuare clipe grele, în care inimile noastre sunt strâns legate de toţi cei afectaţi de inundaţiile care au lovit cu o forţă nemiloasă Galaţiul. Gândurile noastre se îndreaptă, cu profundă compasiune, către familiile celor care şi-au pierdut oamenii dragi. Nu există cuvinte suficiente pentru a alina durerea lor, dar vă promitem că nu veţi fi lăsaţi să înfruntaţi această pierdere singuri. Felicitări tuturor eroilor care duc greul în aceste momente: pompierii, jandarmii, militarii, medicii, voluntarii – toţi cei care s-au pus în slujba binelui au demonstrat ce înseamnă adevăratul spirit de solidaritate şi sacrificiu”, scrie pe Facebook Marcel Boloş.

El spune că sinistraţii vor fi sprijiniţi.

„Ne-am angajat să folosim toate resursele disponibile şi, de aceea, vom aloca fonduri din Fondul de Intervenţii pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a ajuta la refacerea caselor şi a vieţilor. Fiecare persoană va avea parte de sprijinul nostru, astfel încât toţi să-şi poată regăsi pacea şi stabilitatea de dinainte de acest dezastru. Nu va fi uşor, dar vom fi alături de voi la fiecare pas. Nimeni nu va fi lăsat în urmă. Vom reconstrui împreună, cu demnitate şi compasiune”, încheie Boloş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici