Mariah Carey anunţă că mama şi sora ei au murit în aceeaşi zi: „inima mea este frântă”

Mama lui Mariah Carey, Patricia, şi sora sa, Alison, au murit în aceeaşi zi, a declarat luni cântăreaţa.

Urmărește
4797 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey anunţă că mama şi sora ei au murit în aceeaşi zi: „inima mea este frântă”

Mariah Carey anunţă că mama şi sora ei au murit în aceeaşi zi: „inima mea este frântă”

„Inima mea este frântă că mi-am pierdut mama în acest weekend”, a declarat cântăreaţa câştigătoare a premiului Grammy. „Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea şi-a pierdut viaţa în aceeaşi zi”.

„Mă simt binecuvântată că am putut să petrec ultima săptămână cu mama mea înainte să moară. Apreciez dragostea şi sprijinul tuturor şi respectul pentru intimitatea mea în această perioadă”, a adăugat Mariah Carey, potrivit The Guardian.

Nu au fost oferite detalii cu privire la cauzele deceselor.

Patricia Carey, care a murit la vârsta de 87 de ani, a fost cântăreaţă de operă şi a fost căsătorită anterior cu Alfred Roy Carey, tatăl cântăreţei. Cei doi au divorţat când cântăreaţa avea trei ani.

Mariah Carey a detaliat relaţia sa complicată cu mama şi sora ei într-o carte de memorii din 2020, The Meaning of Mariah Carey, în care a scris că ea şi mama ei se certau adesea şi şi-a acuzat sora că a pus-o în situaţii complicate când era copil.

Despre sora ei, Alison, care a murit la 63 de ani, ea a scris că, pentru o perioadă, a fost „mai sigur din punct de vedere emoţional şi fizic pentru mine să nu am niciun contact” cu ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici