Maşină căzută într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat

O maşină a căzut miercuri dimineaţa într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat, anunţă Poliţia Capitalei.

Urmărește
864 afișări
Imaginea articolului Maşină căzută într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat

Maşină căzută într-o groapă după ce asfaltul s-a surpat în curtea unei şcoli din Sectorul 6

Potrivit poliţiştilor, aceştia au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un autoturism ar fi căzut într-o groapă formată în urma surpării asfaltului, în curtea unei unităţi de învăţământ, din Sectorul 6.

Din primele verificări făcute la faţa locului a reieşit faptul că maşina se afla staţionată, iar în momentul în care ar fi trecut o autoutilitară de salubrizare, asfaltul ar fi cedat.

Proprietarul maşinii, o femeie în vârstă de 43 de ani, şi copilul acesteia, în vârstă de 5 ani, se aflau lângă autovehicul în momentul producerii incidentului.

La faţa locului au ajuns şi echipaje din cadrul ISU, ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că cele două persoane din autoturism au fost asistate medical la faţa locului de către echipajul medical şi au refuzat transportul la spital.

La faţa locului se intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul Special de Salvatori, containerul multirisc, buldoexcavator şi un echipaj SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici