Maşinile lui Ţiriac au băgat zâzanie la un sponsor olimpic: COSR îşi exprimă public dezacordul

După ce omul de afaceri Ion Ţiriac a premiat medaliaţii olimpici de la Paris cu diferite modele marca Hyundai (brand sud-coreean), japonezii de la Toyota s-au plâns forului olimpic.

Urmărește
12842 afișări
Imaginea articolului Maşinile lui Ţiriac au băgat zâzanie la un sponsor olimpic: COSR îşi exprimă public dezacordul

Maşinile lui Ţiriac au băgat zâzanie la un sponsor olimpic: COSR îşi exprimă public dezacordul

Ca să pună lucrurile la punct, COSR a dat publicităţii, astăzi, un comunicat în care se dezice de campania magnatului, care a reuşit să ia caimacul la nivel de imagine, şi să laude parteneriatul cu niponii:

„Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) mulţumeşte Toyota pentru faptul că a fost un sponsor excepţional pe segmentul mobilitate la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român este mândru să readucă în atenţia tuturor susţinătorilor Mişcării Olimpice, iubitorilor de sport şi publicului larg faptul că Toyota este unicul sponsor al COSR, pe segmentul mobilitate, referindu-ne atât la automobile, cât şi la alte echipamente de mobilitate asociate.

După semnarea parteneriatului global cu Toyota Motor Corporation prin Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), începând cu anul 2017, COSR a dezvoltat o excelentă colaborare cu Toyota România care a arătat permanent o atenţie deosebită parteneriatului cu COSR.

Sportivi, oficiali, aparat de lucru al Comitetului Naţional Olimpic au fost beneficiarii unei susţineri continue din partea Toyota. De la beneficii, la evenimente organizate împreună, excelenţa a îmbrăcat parteneriatul dintre  Toyota şi COSR.

Anul Olimpic reprezintă cel mai solicitat an in ceea ce priveşte asocierea vizualului Jocurilor Olimpice cu terţe branduri. COSR îşi exprimă public dezacordul faţă de campaniile de popularizare şi/sau de publicitate neolimpică, care încalcă regulile CIO în materie şi, se dezice total de astfel de situaţii, rămânând loiali Toyota Motor Corporation şi Toyota România.

Fermitatea şi eleganţa cu care Toyota s-a prezentat permanent lângă Team Romania, generarea unui moment unic la Casa României, pe durata Jocurilor Olimpice Paris 2024, şi întreaga conduită profesională a companiei ne obligă şi ne onorează.

Mulţumim Toyota Motor Corporation, lider mondial pe segmentul mobilitate, pentru susţinerea continuă a Team România”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici