Maşinile parcate pe trotuarele din Sectorul 5 vor fi ridicate

  • Maşinile parcate pe trotuarele din Sectorul 5 vor putea fi ridicate, potrivit proiectului de regulament al Administraţiei Dezvoltare Urbană Sector 5.
  • Măsura „va sprijini în curând dezvoltarea unui mediu urban mai accesibil şi mai sigur pentru toţi cetăţenii”, potrivit Primăriei Sectorului 5.
Urmărește
3928 afișări
Imaginea articolului Maşinile parcate pe trotuarele din Sectorul 5 vor fi ridicate

„Administraţia Dezvoltare Urbană Sector 5 continuă demersurile de modernizare a infrastructurii de parcare şi de creştere a calităţii vieţii locuitorilor Sectorului 5. Noul regulament propus de ADU, aflat în faza de aprobare, va introduce măsuri tehnico-administrative menite să contribuie la fluidizarea traficului şi la eliberarea trotuarelor. Printre acestea se numără şi posibilitatea ridicării autovehiculelor parcate neregulamentar sau care îngreunează circulaţia în condiţii de siguranţă a tuturor celorlalţi participanţi la trafic, măsură ce va sprijini în curând dezvoltarea unui mediu urban mai accesibil şi mai sigur pentru toţi cetăţenii sectorului nostru”, anunţă Primăria Sectorului 5.

Potrivit sursei citate, infrastructura de parcare este extinsă în acest sector al Capitalei.

„Dorim să subliniem importanţa parcării civilizate şi a respectului reciproc între cetăţeni. Odată cu extinderea infrastructurii de parcare, evidenţiem importanţa ca cetăţenii să conştientizeze necesitatea de a respecta regulile privind utilizarea locurilor de parcare şi de a manifesta respect faţă de cei din jur. Pe aceasta cale, îndemnăm conducătorii auto să îşi asume responsabilitatea pentru vehiculele lor şi să respecte regulile de parcare, astfel încât să putem construi împreună un mediu urban mai civilizat şi mai sigur pentru toţi membrii comunităţii noastre.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici