MEAT, sfaturi pentru turişti: Verificaţi cu atenţie cazarea înainte de a face rezervarea sau plata

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) le cere turiştilor să fie precauţi şi să verifice cu atenţie detaliile cazării pentru a evita eventualele neplăceri şi pentru a avea parte de o vacanţă plăcută şi lipsită de griji.

Urmărește
511 afișări
Imaginea articolului MEAT, sfaturi pentru turişti: Verificaţi cu atenţie cazarea înainte de a face rezervarea sau plata

MEAT, sfaturi pentru turişti: Verificaţi cu atenţie cazarea înainte de a face rezervarea sau plata

„Sfaturi pentru turişti: Verificaţi cu atenţie cazarea înainte de a face rezervarea sau plata. Dragi turişti, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) vă încurajează să fiţi precauţi şi să verificaţi cu atenţie detaliile cazării pentru a evita eventualele neplăceri şi pentru a avea parte de o vacanţă plăcută şi lipsită de griji. Pentru a vă asigura că vacanţa voastră se desfăşoară fără probleme şi că beneficiaţi de condiţiile de cazare promise, vă recomandăm să luaţi câteva măsuri de precauţie înainte de a face o rezervare sau de a efectua plata: Accesaţi site-ul oficial al MEAT. Vizitaţi site-ul nostru oficial pentru a verifica lista unităţilor de cazare clasificate: https://shorturl.at/lsLRt. Verificaţi recenziile online. Consultaţi site-uri de încredere şi platforme de rezervări pentru a citi recenzii şi comentarii ale altor turişti care au fost cazaţi în aceeaşi locaţie. Contactaţi direct unitatea de cazare. Încercaţi să luaţi legătura direct cu reprezentanţii unităţii de cazare pentru a confirma detaliile rezervării şi a cere informaţii suplimentare despre facilităţi şi servicii” , potrivit unei postări pe pagina de Facebook a MEAT.

Turiştii sunt sfătuiţi să verifice unitatea pe hărţi online pentru a verifica locaţia fizică a unităţii de cazare şi pentru a se asigura că aceasta este situată în locul descri şi să citească politica de anulare şi de returnare a banilor.

„Asiguraţi-vă că înţelegeţi clar condiţiile de anulare a rezervării şi de returnare a banilor în cazul în care ceva nu decurge conform planului. Vă dorim călătorii sigure şi plăcute”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici