Membrii trupei One Direction, omagiu după moartea lui Liam Payne: „Suntem complet devastaţi”

Membrii trupei One Direction, al cărei fost membru Liam Payne a murit miercuri, au transmis joi seară într-o declaraţie comună că sunt „complet devastaţi” de moartea acestuia, potrivit AFP.

Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei One Direction, omagiu după moartea lui Liam Payne: „Suntem complet devastaţi”

Payne, care a devenit celebru la nivel mondial prin intermediul trupei de băieţi, care este destrămată în prezent, a murit la vârsta de 31 de ani. Artistul a căzut de la balconul unui hotel de la etajul al treilea, în Buenos Aires, provocând o avalanşă de omagii din partea fanilor din întreaga lume.

Declaraţia a fost semnată de cântăreţii Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik şi Niall Horan.

„În timp, când toată lumea va avea posibilitatea, vor fi mai multe de spus. Dar, pentru moment, ne vom lua timp pentru a jeli şi a trece peste pierderea fratelui nostru, pe care l-am iubit foarte mult”, au adăugat foştii membri ai trupei.

Ei au mai spus că amintirile pe care le-au împărtăşit cu el vor rămâne cu ei pentru totdeauna. „În acest moment, gândurile noastre sunt la familia, prietenii şi fanii săi care l-au iubit alături de noi. Ne va fi teribil de dor de el. Te iubim, Liam”, au mai transmis ei.

„Sunt total devastat de moartea lui Liam”, a scris cântăreţul Harry Styles pe contul personal de Instagram, spunând că îi va lipsi „pentru totdeauna”. „A face oamenii fericiţi era cea mai mare bucurie a lui şi a fost o onoare să alături de el”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici