Mesaj Ro Alert în Constanţa: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian”

Locuitorii din Constanţa au primit joi seara un mesaj Ro Alert. „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian”, scrie în mesajul care îi îndeamnă pe oameni să caute adăpost. Martorii susţin că au auzit zgomotul motoarelor de avion.

Urmărește
524 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro Alert în Constanţa: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian”

Mesaj Ro Alert în Constanţa: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian”

Mesajul îi avertizează pe localnici despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian timp de 90 de minute.

„Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adăposturi de protecţie civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneţi în interiorul casei, departe de geamuri sau pereţii exteriori. Durata estimată: 90 de minute”, scrie în mesaj.

Informaţii neconfirmate arată că ruşii au declanşat un nou atac cu drone asupra Ucrainei, în apropiere de graniţa cu România. Nu există informaţii privind drone care au ajuns pe teritoriul României. În astfel de cazuri, avioanele NATO sunt ridicate de la sol, conform procedurii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici