Ministrul Energiei anunţă că au mai rămas 1.600 de utilizatori nealimentaţi cu energie, din 28.000 la începutul zilei

  • Mai sunt sub 1.600 de utilizatori nealimentaţi în România, în urma mobilizării echipelor de intervenţie, anunţă ministrul Energiei, Sebastian Burduja, într-o postare pe Facebook.
  • Acesta a menţionat că, la începutul zilei, numărul consumatorilor fără energie electrică era aproape de 28.000.
Urmărește
59 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei anunţă că au mai rămas 1.600 de utilizatori nealimentaţi cu energie, din 28.000 la începutul zilei

Ministrul Energiei anunţă că au mai rămas 1.600 de utilizatori nealimentaţi cu energie, din 28.000 la începutul zilei

Conform datelor prezentate, cele mai afectate zone includ Iaşi, cu 399 de consumatori nealimentaţi, Constanţa, cu 469, şi Buzău, cu 550.

„Mobilizarea echipelor de intervenţie a continuat pe tot parcursul zilei. Asta se întâmplă când avem parte de profesionalism, devotament şi muncă de echipă”, a declarat Burduja, mulumindu-le celor care au lucrat în condiţii dificile, sub ploi torenţiale şi rafale de vânt.

Ministrul a subliniat importanţa rămânerii la datorie până când toate gospodăriile vor fi din nou alimentate cu energie: „Le-am solicitat să rămână la datorie până vom reaprinde lumina în casele tuturor românilor.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici