Ministrul Energiei: Peste 25.000 de gospodării din Galaţi au întreruperi în alimentarea cu energie electrică

În urma inundaţiilor, peste 25.000 de gospodării din judeţul Galaţi se confruntă cu întreruperi ale alimentării cu energie electrică, spune, sâmbătă, ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei: Peste 25.000 de gospodării din Galaţi au întreruperi în alimentarea cu energie electrică

Burduja a spus că echipele de intervenţie lucrează 24 de ore din 24, în condiţii dificile, pentru a remedia avariile şi a reda electricitatea în localităţile afectate şi că este în contact permanent cu reprezentanţii Electrica Distribuţie.

„Vă informez că, în urma inundaţiilor, un număr de 25.199 de gospodării din judeţul Galaţi se confruntă cu întreruperi ale alimentării cu energie electrică. Localităţile afectate sunt: Târgu Bujor (parţial), Băneasa, Moscu, Lunca, Jorăşti, Smulţi, Cuza Vodă , Izvoarele, Slobozia Conachi, Bereşti, Pleşa, Cavadineşti (parţial), Grăpeni, Vădeni, Cuca, Suhurlui, Rediu, Plevna, Pechea, Sat Lupele, Costachi Negri, Valea Mărului, Mîndreşti, Cudalbi, Griviţa, Corod, Brătuleşti, Blînzi , Piscu, Vameş, Slivna, Gănesti, Suceveni, Comăneşti, Puricani, Aldeşti, Săseni, Prodăneşti, Onciu, Cristeşti, Şipote”, scrie, sâmbătă seara, pe Facebook, Sebastian Burduja.

Acesta subliniază că aceste întreruperi au fost, în unele cazuri, efectuate la solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a proteja vieţile oamenilor.

„Ştiu că această situaţie este extrem de dificilă şi vă asigur că toate eforturile noastre sunt concentrate pentru a restabili cât mai rapid accesul la energie în gospodăriile afectate”, mai spune ministrul.

Sebastian Burduja şi-a exprimat compasiunea pentru toţi cei afectaţi de inundaţiile devastatoare şi a transmit condoleanţe familiilor care au pierdut pe cineva drag.

Patru persoane au murit în urma inundaţiilor din Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici