Ministrul Familiei, discuţii pentru fonduri europene în sprijinul familiilor monoparentale

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a avut o întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase la Guvern pentru a discuta despre fondurile europene care se pot folosi în sprijinul familiilor monoparentale, indentificând nevoile concrete ale acestora.

Urmărește
6511 afișări
Imaginea articolului Ministrul Familiei, discuţii pentru fonduri europene în sprijinul familiilor monoparentale

Ministrul Familiei, discuţii pentru fonduri europene în sprijinul familiilor monoparentale

„Multiplele cazuri de copii români luaţi de către serviciile sociale din afara ţării şi cum putem conlucra mai bine, statul şi bisericile, pentru a veni în sprijinul acestora, a reprezentat un subiect de discuţie”, spune Intotero.

La discuţie a fost prezent şi senatorul PSD Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru Politică Externă din Senatul României.

Au fost discuţii şi despre taberele sociale pe care MFTES le organizează şi unde sunt disponibile 1.969 de locuri.

De asemenea s-a stabilit constituirea unui comitet inter-instituţional, care să cuprindă şi cultele, care să conlucreze îndeaproape pentru identificarea de noi măsuri menite să vină în sprijinul copiilor şi familiilor din România şi din afara ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici