Ministrul grec al Turismului a inaugurat Biroul Turistic Grecesc

Ministrul grec al Turismului, Aris Spiliotopoulos, a inaugurat la Bucureşti Biroul Grecesc al Turismului, la eveniment participând şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Ministrul grec al Turismului a inaugurat Biroul Turistic Grecesc

Ministrul grec al Turismului a inaugurat Biroul Turistic Grecesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aris Spiliotopoulos a vizitat şi Târgul Internaţional de Turism al României, care se desfăşoară zilele acestea la Romexpo.

Ministrul grec al Turismului s-a arătat interesat de modul în care se pot dezvolta pe viitor legăturile, deja existente, între România şi Grecia în domeniul turistic, având în vedere că peste 60 la sută dintre românii care aleg să-şi petreacă vacanţele în străinătate au drept destinaţie staţiunile greceşti, informează, într-un comunicat de joi, Primăria Municipiului Bucureşti.

Primarul general şi ministrul grec al Turismului au discutat şi despre necesitatea elaborării unei strategii prin care Atena şi Bucureştiul să colaboreze mai strâns în domeniul turistic.

Totodată, Sorin Oprescu i-a arătat ministrului grec că este decis ca în cel mai scurt timp să redea circuitului turistic Centrul Istoric al Capitalei, precum şi să amenajeze salba de lacuri din jurul Bucureştiului.

"Bucureştiul are un potenţial fantastic de dezvoltare, fiind o metropolă în continuă mişcare. Nu se poate spune că o capitală e doar un centru politic, financiar şi de afaceri al unei ţări. Poate fi şi un important centru turistic, care să aducă beneficii importante locuitorilor săi. Am ambiţia să demarez acele proiecte care să redea Bucureştiului locul pe care-l merită în circuitul turistic european", a susţinut primarul Capitalei, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici