Ministrul Mediului: Suntem în alertă. La noapte vor fi precipitaţii de 40 l/mp în Vaslui / Ploile vor afecta mai multe judeţe din Moldova

  • Aşteptăm la noapte, începând cu ora 24.00, aici, în judeţul Vaslui, precipitaţii de 40 de litri pe mp, dar suntem în alertă, spune ministrul Mediului, Mircea Fechet.
  • El afirmă că ploile vor afecta judeţele Iaşi şi Botoşani: „E posibil să avem zone afectate şi în Suceava şi Neamţ”.
Urmărește
1743 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului: Suntem în alertă. La noapte vor fi precipitaţii de 40 l/mp în Vaslui / Ploile vor afecta mai multe judeţe din Moldova

„Aşteptăm informaţiile orei 18.00, dar din ceea ce ştim până acum, aşteptăm la noapte, începând cu ora 24.00, aici, în judeţul Vaslui, precipitaţii de 40 de litri pe mp sau în jurul acestei cifre. Asta, la primă vedere, ar putea să nu însemne mult, însă având în vedere că solul e îmbibat deja şi că nu există o scurgere a acestor precipiutaţii, aşa cum s-ar fi întâmplat în urmă cu o săptămână, ne face să fim în alertă”, spune la Antena 3 CNN Mircea Fechet.

El precizează că s-a mutat din judeţul Galaţi în judeţul Vaslui.

„Monitorizăm cu atenţie ce se întâmplă şi mai spre nord, pentru că aceste precipitaţii vor urca cel mai probabil în judeţul Iaşi, în judeţuil Botoşani., e posibil să avem zone afectate şi în Suceava şi Neamţ”, adaugă Fechet.

Referitor la Galaţi, el apreciază că, „slavă Domnului, e în afara oricărui pericol”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici